dinsdag 26 maart 2019

De afdeling betutteling van de gemeente

Heeft u misschien al vakantieplannen? Of gaat u op familiebezoek in het buitenland? De regels zijn ook  van toepassing als u om andere redenen in het buitenland verblijft.
U kunt per jaar maximaal vier weken naar het buitenland.
Een deel van de vakantieperiode van 2018 kunt u combineren met een deel van de periode van 2019, zolang u in totaal niet langer dan 4 weken in het buitenland verblijft. U kunt bijvoorbeeld de laatste 2 weken van december en de eerste 2 weken van januari op vakantie in het buitenland. In de overige maanden van 2019 kunt u dan nog twee weken naar het buitenland. 

Vakantie in Nederland

Gaat u in Nederland op vakantie, dan is de beperkte duur van uw vakantie niet van toepassing. U bent wel verplicht om een verblijf buiten de gemeente bij ons te melden. U bent namelijk altijd verplicht om uw arbeids- en/of re-integratieverplichtingen na te komen als die aan u zijn opgelegd. Dat geldt ook als u om een andere reden langere tijd buiten de gemeente verblijft.
Zorg ervoor dat u altijd bereikbaar bent voor uw post. Zo voorkomt u problemen als u bijvoorbeeld van ons een oproep ontvangt.

Geen opmerkingen:

 
counter free hit unique web