donderdag 31 mei 2018

HUMOR: Een coalitie voor de toekomst?????

Wij zetten extra BOA’s en cameratoezicht (met waar mogelijk mobiele camera’s) in waar dat nodig is en breiden de capaciteit van BOA’s uit. BOA’s zullen wij coachen en trainen op houding en gedrag zodat het draagvlak en begrip voor handhaving toeneemt.Wij versterken het toezicht en de controle op de uitvoering van het onderhoud.

Begrip?

Wij steunen op basis van het aangekondigde rijksbeleid eventuele experimenten die gericht zijn op gereguleerde wietteelt in regioverband.

 Wij realiseren één loket voor het sociale domein.

Wij maken ons sterk voor de verlaging van de rente van de Kredietbank Limburg

Wij gaan een onderzoek doen naar de woningbehoeften, het woningaanbod en de werking van de sloopregeling

Wij onderzoeken of het integratieplan voor de integratie van VOLT in het cultuurbedrijf voldoende waarborgen biedt voor de zelfstandige positie van VOLT zoals beoogd door de gemeenteraad.

Wij onderzoeken de mogelijkheden om senioren betrokken te houden bij onze economie en daarmee ook actief te houden in onze lokale samenleving.

Voor de detailhandel richten wij ons op verminderde regeldruk voor het uitstallingsbeleid. Wij zullen in gesprek gaan met de detailhandel over wensen en mogelijkheden op dit gebied


 Wij willen bezien of besluiten uit het verleden moeten worden heroverwogen om de financiële risico’s te verkleinen en/of de financiële lasten te verlagen


Geen opmerkingen:

 
counter free hit unique web