woensdag 22 november 2017

Schande:laat de zwembaden met rust. Open de zwembaden in Born en Sittard tot 2045!

  1. Het voorgenomen besluit te nemen om op termijn één stedelijke voorziening op de huidige locatie van Glanerbrook te realiseren, uiterlijk gereed in 2025 en bestaande uit de volgende basisconfiguratie: ijshockeyhal; 2x 25-meter zwembad (8 banen); doelgroepen bad; recreatie bad(en) binnen; recreatie bad(en) buiten.
  2. In te stemmen met het volgende vervolgtraject:

  3. a. Verkenning draagvlak cofinanciering voor de plusvariant, bestaande uit respectievelijk 50-meter bad en 333-meter ijsbaan;
    b. Planbeoordeling van de stedelijke centrumvoorziening op de locatie Glanerbrook inclusief beoordeling bestemmingsplannen, parkeren, ontsluiting en overige aspecten ruimtelijke ordening en veiligheid;
    c. Onderzoek bezetting overige binnen- en buitensportvoorzieningen in relatie tot de totale beschikbare capaciteit in Sittard-Geleen (binnensport). Doelstelling: sluitende businesscase ‘achterblijvende locaties’.
    d. Uitwerking voorkeursvariant op basis van planbeoordeling.



  4. Met het oog op de bezuinigingstaakstelling op Sport vanaf 2021 in overleg treden met de exploitanten van de huidige schaats/zwemvoorzieningen over het realiseren van mogelijkheden tot versobering van de dienstverlening en afstoten van accommodatie-onderdelen welke niet tot de toekomstige basisconfiguratie horen.

Geen opmerkingen:

 
counter free hit unique web